A gyógyulás kapujában

Növeld az energiád március 3, 2020

Növeld a frekvenciád, aktiváld a gyógyító hatást

Amikor úgy érezzük, hogy nem tudjuk a választ, az olyan mintha elakadtunk volna. Az az érzésünk támad, hogy megrekedtünk abban a bizonyos feladatban, amiben lett volna lehetőségünk az előre lépésben. Ezek a bizonyos negatív rezgések szintjei. Ekkor semmit sem érzünk. Sem a lelkünk jelenlétét, sem az egységet a világgal. Talán megmerném kockáztatni, hogy ilyenkor a félelem az, ami úrrá lesz rajtunk. 

Mit tehetsz magadért?

Valami akadályoz minket. Lehet félelem, hazugság, ítélet, tévképzet. De egy biztos itt az üresség. Ilyenkor lecsökken az energiánk, lassul a rezgésünk. Ha ez az alacsony rezgés ilyen alacsony szinten marad, akkor időről-időre visszaesünk erre a negatív síkra, vagy idő vonalra, ami kialakítja és rögzíti azokat a mintákat, ami törékennyé teszi azt a gondolatot, ami segíti a tovább lépést.

 A frekvencia növelése, biztos kiutat jelent a negatív, megrekedt állapotból, ami azt jelenti, hogy az erős görcseinket, fájdalmainkat fellazítjuk. Gyengítünk azon a húron, amit meghúztunk és testünk-lelkünk közös teréből mosolyt küldünk a világ felé.   A mosoly szerintem, ha meg kellene fogalmazni olyan, mint egy fény oszlop. Bárki felé küldöm, biztosan visszaküldi.  Így ragyogni fog az egész világ.

Amikor lelkünk rácsatlakozik saját frekvenciánkra (ez olyan, mint amikor a tv-ben 100 csatornából 1-et kiválasztunk), akkor lehet, hogy használunk szűrőt, ami ítélettel szűri a gondolatokból áradó információt. De ez is energia. Ezek lehetnek fizikai, vagy akár érzelmi síkon. Ezután következik gondolkodásunk, majd lehet lelkünk és életcélunkra irányuló gondolat. Ezek a tudatunk részei.

A lélek szintjén nincsenek félelmek, vagy blokkok, csak a tiszta forrás van. Testi síkon, fizikai, érzelmi és mentális szinten azonban testi zavarokkal, megkövesedett érzelmekkel és rögeszmékkel találkozunk, amelyet a zavart, a félelmet keltő múltbéli élmények eredményei.

A testünkre sokszor úgy tekintünk, mint az árnyékra. Követnek ott vannak mindenhol, csendben figyelnek, lesik minden léptünket. Utánoznak, másolnak. De mégsem tudunk nélküle élni. Mint a szeretet: hol nehéz, mint a batyu, vagy csak könnyen szárnyal és kézen fogjuk.

„ A lefelé vezető út a felfelé vezető is egyben. Az előre vezető út a visszafelé vezető is egyben.  A belső univerzum kívül van, de a külső belül.”     Robert Anton Wilson

Érezzük át, hogy a lelkünk bölcsességet, energiát sugároz, hogy testet, életet, személyiséget teremtsen lényünknek.

Te tudod, mi van a fájdalmaid mögött?

A sok árnyékos vagy mozdulatlanságba burkolódzó testünk, aki a lelki sérüléseit egy láthatatlan lepel mögött őrzi, mert egy érzelmi trauma emléke köré épült hiedelmek, árnyékot vetnek a testre, ami krónikus fájdalmat, betegséget vagy sérülést hoz létre.

A folyamatos lelki bántalmazás olyan rejtett blokkot, csomót hoz létre energia testünkben, ami később krónikus fájdalomként jelentkezik, vagy tör felszínre. Ezeket a blokkokat finom gyenge rezgésekkel, pl. Biorezonanciával  lehet kezelni. Ez a készülék egy testelemző készülék, ami felfedezi a test gyenge pontjait, biológiailag és rezonancia alapján. A készülék integrálja az orvostudományt. A teszt során allergén anyagok ezreit méri, vizsgálja. Megtudjuk, hogy a szövetek, sejtek anyagcsere termékben hogyan reagál. Kimutatja a szervezet reaktivitását és rezgésállapotát. Megmutatja, milyen gyengeségek, hiányosságok vannak. A SCIO elemző és harmonizáló rendszer segít a kezelőjének megtalálni az energetikai egyensúlytalanságokat és problémákat. A készülék egy 3 és fél perces tesztet végez, amelynek értékei betöltődnek egy kiértékelő programba. Ezek az információk jelzik, hogy hol vannak megbújva a stressz faktorok, amik a test öngyógyító képességét gátolják. Ezzel a SCIO módszerrel csökkenteni lehet olyan, a fizikai síkon gyűjtött betegségeket, mint pl.: sérülések, traumák, amikből kialakult az érzelmi, vagy a lelki stressz.

Mit tudunk meg a tesztből?

Vitamin szint, aminosavak, tápanyagok, étel adalékok, ásványi anyagok, izomtónusok, enzimek, természetes cukrok, toxinok, hormonok, baktériumok, gombák,- vírusuk, stb. ezeket összehasonlítva a megadott értékekkel.

Változás (test-lélek szinten): méregtelenítés, allergia, elektro-akupunktúra, paraziták,  őssejt.

DNS, NLP, táplálkozás kiegyensúlyozás (enzimek, hormonok, mirigyek), fiatalító kezelés, Bach virágterápia, szín terápia, csakra –bioritmus kezelés.

Miért hatásos?

A SCIO megtalálja a testünkben azokat a negatív rezgésmintákat, ami a betegségek okozója. Ezzel párhuzamosan próbálja visszaállítani a hiányt-többletet, vagy rendbe hozni az egyensúlytalanságot.

Ha szeretnél részt venni, vagy csak kíváncsi vagy, hogy tested-lelked milyen szinten áll, szívesen állok rendelkezésedre. Igénybe vehetsz akár egy bemérést, vagy teljes kezelést. Arra is lehetőséged van, hogy csupán egy tanácskérésre gyere el hozzám, egy beszélgetés kedvéért.

Blogbejegyzéseim megtalálhatóak a https://csakanoknekmagazin.hu/szakertonk-kovacsne-mayer-judit/ online magazinban is.