Magnevit kezelés

A Magnevit kezelés segítségével a meridián vonalak mentén és az akupunktúrás pontokon keresztül tudjuk optimalizálni a szervezetünk funkcióit.

Erős pont stimuláló és gyógyító hatású kezelés.

A Magnevit egy magnetó elektro akupunktúrás kombinált készülék, amelyek biostimulációs hatása a nehezen befolyásolható megbetegedések esetében is kedvező eredményt mutat kiegészítő terápiaként alkalmazva. A Magnevit kezelés segítségével a meridián vonalak mentén és az akupunktúrás pontokon keresztül tudjuk optimalizálni a szervezetünk funkcióit. Bizonyos esetekben az első kezelés is elérhetünk azonnali kedvező hatást a kombinált elektromos és mágneses kezelésnek köszönhetően. Ösztönösen érezzük, az energia növekedése hullámzó. Addig növeli a tudatosságunkat, amíg bekövetkezik a szemléletváltás, önzésen –félelmen- gonoszságon alapuló identitásunk szeretetre, és lelki érzékenységre épülő énképpé fejlődik.

A Magnevit tűszúrás nélküli akupunktúrás eszköz, ami egyesíti magában a Hagyományos Kínai Orvoslás, az akupunktúra, az elektro-terápia, és a frekvencia-terápia jótékony tulajdonságait. A készülék kezelőfejében elektromosan vezető mágnes található. Ezek a mágneses kezelő fejek stimulálják az akupontokat. A kezelésnek köszönhetően a blokkok kioldódnak, ami elősegíti a keringést az ellazult szövetekben. Orvosi műszerként engedélyezett, 134 féle betegségnél igazolt terápiás hatással rendelkezik.