Soft leaser

Soft laser (lágy Lézer) egy olyan sugár ami a fizikai tulajdonságai miatt, élő szövetekben egy eljárást hoz létre, amitől a seb gyógyulási időszaka lerövidül, és ezzel párhuzamosan gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító hatást fejt ki. A soft laserek test károsodást nem okoznak. Segítik a szervezet eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigén ellátást, az ellenanyag termelést és a vérkeringést. Betegségek gyógyítása: rosszul gyógyuló sebek, fekélyek, zárt izomok, ízületi sérülések, lumbágó, arcüreggyulladás, stb. Mivel a laser terápia semmilyen fájdalmat nem okoz, gyermekek is jól tolerálják. Gyermekeknél történő alkalmazásnál fontos a pszichikai hatás, hogy a készülék és maga a kezelés gyors és barátságos.

  • Biológiai hatás
  • sejt szaporodás
  • sejtregeneráció
  • gyulladáscsökkentés
  • immunrendszer fokozása
  • Klinikai hatás
  • fájdalom csillapítás
  • sebgyógyulás
  • izomfeszülés csökkentés
  • ödéma csökkentés

Laser terápia alkalmazási területei:

Lézerakupunktúra: általában hagyományos tű helyett alkalmazzuk. Sportorvoslás, traumatológia: heves fájdalmak csillapítására, duzzanatok csökkentésére, izomgörcs oldására.

Reumatológia: heveny és tartós gyulladások kiegészítő kezelésére, degeneratív elváltozások okozta funkciózavarok javítására és fájdalmak enyhítésére. Akut fájdalmak, kopás, sérv nyak-fejfájás, gerinccsigolyák, köhögés, íngyulladás, nyáktömlő gyulladás, teniszkönyök, belső könyök stb.

Ortopédia: veleszületett és szerzett elváltozások okozta funkciózavarok és az ebből származó fájdalmak csökkentésére.

Neurológia, idegrendszeri megbetegedések: ideggyulladások és fájdalmak, periféria bénulások, spazmusok, kontraktúrák kezelésére, arcideg zsába, herpes és következménye, fantomfájdalmak,

Fül-orr-gégészet: külső hallójárat gyulladása, dobhártya-sérülések kiegészítő kezelésére, tartós torokgyulladás esetén, krónikus nátha kezelésére, melléküreg-gyulladások kiegészítő terápiájaként,

Fogászat, szájbetegségek: szájnyálkahártya-gyulladás és sérülés esetén, fogínygyulladáskor, szájfájdalmak enyhítésére.

Bőrgyógyászat-kozmetika: hámhiányos állapotok-lábszárfekély, felfekvés-, ekcémák, égési sérülések, herpes simplex és herpes zooster (övsömör) kezelésére, ifjúkori akné, hólyagocskák és pattanások, foltos hajhullás, ránc kezelés, cellulitisz .

Bélbetegségeknél nagyon jó hatása van a lézernek végbél berepesések és sipolyok, valamint gyulladt aranyeres csomók kezelésére.

Nem javasolt: festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, pajzsmirigy környékén, rosszindulatú daganat területén. Lázas állapotban, terhesség esetén az alhasi részen.A panaszokat okozó alapbetegség szakorvosi kivizsgálása mindig szükséges a lézeres kezelés megkezdése előtt.