Szolgáltatásaim

Biorezonancia kezelés

Egy megfelelő egyén számára kialakított rezgésminta segítségével kezdjük a kezelést.

Az emberi szervezetben mérhető különböző rezgéseket egy úgynevezett biorezonancia vizsgálat során egy készülék segítségével mérik. A vizsgálat kiértékelése során képet kapunk, hogy a szervezetünk hol és miben tér el az egészségestől, illetve, hogy hol szükséges korrigálni.

A biorezonancia segítségével mérhető:

 • Gombák-, vírusok-, bakteriális fertőzések, kórokozók
 • Allergiák (laktóz, glutén intolerancia)
 • Toxinok
 • Kerülendő és pótolandó táplálékok
 • Vitamin-, ásványi-anyag hiány
 • Rizikófaktorok
 • Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje
 • Stressz- és fájdalom csökkentése
 • Speciális programok – például dohányzásról való leszokás segítése
 • Energetikai programok

A biorezonancia nem csak felmérésre, de kezelésre is egyaránt alkalmas.

Működése: A függőségért felelős nikotin a frekvencia, rezgés vagy hullámok hatására néhány hét alatt a tüdő és a máj révén lebomlik, illetve vizelettel kiürül a szervezetből. A kezelés során megszűnik a nikotinéhség. A nikotin orvosi vizsgálatok szerint olyan függőséget alakít ki, mint a kokain vagy a heroin. Ennek leszokása komoly testi-lelki megterhelést jelent.A biorezonancia nem csak felmérésre, de kezelésre is egyaránt alkalmas.

Kezelés nem ajánlott: Pacemaker, vagy beültetett inzulinpumpa, súlyos skizofréniában vagy epilepsziás betegségben szenved.


Access bars R

Az access egy olyan eszköz és folyamatok összessége, amelyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Nem testi gyógyítás, nem bioenergia adás, igaz energiamozgásról van szó, nem fej masszázs, nem akupunktúra, nem akupresszúra, pedig pontokat érint a fejen. Az Access ahhoz nyújt segítséget hogy felismerd magadat mint végtelen lény, aki valójában vagy és abban hogy kezd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek gondoltad magadat. A kezelés közben az agyhullámok lelassulnak hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedés minták kiégnek, kitisztulnak, kisimulnak. minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen, és tudatossággal működhess.

Az Access Bars ® egy olyan technika, ami segít megmutatni, hogy ki is vagy valójában, hogy ki voltál s ki lehetsz. megtanít arra hogy meglásd látni, érezni a saját tudatosságodat, anélkül hogy ítélkeznél. Megtanít a függőségek által létre jött olyan gondolatok, érzések, érzelmek amik mindig fogságba tartanak, megszabadulni. Ahhoz hogy ettől a függőségtől meg tudjunk szabadulni az az egyik legnagyszerűbb módszer az elfogadás ami mozgat minket. Elfogadás vagy befogadás, befogadás vagy megengedés, ez is csak egy érdekes nézőpont. Azzal hogy emlékeztetjük magunkat hogy minden amit eldöntünk, érzünk, egyetértünk vagy kihátrálunk és tagadunk az csak egy nézőpont, egy címke ami alól feltudjuk szabadítani magunkat.

Az Acces ® alapja hogy, válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével tudjuk elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek a tudat alatt meghatározzák napi rutinunkat

Ha elkezded megteremteni azt amit igazán szeretnél, meg fog változni a világ körülötted.


A kezelés menete:

A Kezelés 32 pont amely a fejen található és ezt Bars ® néven ismerjük. ezek az összes gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelem, megfontolásokat tárolod, amik mindig fontosak voltak. Amikor a bárjaidat futtatod akkor olyan mintha megnyomnál egy törlés gombot.

A Bars® hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy a változásra. Bármilyen élethelyzetben segít. különösen alkalmas:

 • Stressz csökkentésére, összezavarodott gondolatok tisztítására
 • előző életbeli blokkok, fogadalmak feloldására
 • elme letisztítására
 • félelem szorongás csökkentésére
 • befogadás elősegítésére
 • jobb alvás, pihenés, energikus ébredés
 • hiperaktív ,figyelemzavar esetén
 • gyerekeknél, vizsgák felelések előtt
 • várandósok esetén
 • mély relaxációhoz
 • hogy feloldjál mentális, érzelmi fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 • ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
 • hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
 • ÉS MÉG ENNÉL IS SOKKAL TÖBBRE!

Magnevit kezelés

A Magnevit egy magnetó elektro akupunktúrás kombinált készülék amelyek biostimulációs hatása a nehezen befolyásolható megbetegedések esetében is kedvező eredményt mutat kiegészítő terápiaként alkalmazva. A Magnevit kezelés segítségével a meridián vonalak mentén és az akkupunktúrás pontokon keresztül tudjuk optimalizálni a szervezetünk funkcióit. Bizonyos esetekben az első kezelés is elérhetünk azonnali kedvező hatást a kombinált elektromos és mágneses kezelésnek köszönhetően. Ösztönösen érezzük, az energia növekedése hullámzó. Addig növeli a tudatosságunkat amig bekövetkezik a szemléletváltás, önzésen –félelmen- gonoszságon alapuló identitásunk szeretetre, és lelki érzékenységre épülő énképpé fejlődik.


A Magnevit tűszúrás nélküli akupunktúrás eszköz, ami egyesíti magában a Hagyományos Kínai Orvoslás, az akupunktúra, az elektro-terápia, és a frekvencia-terápia jótékony tulajdonságait. A készülék kezelőfejében elektromosan vezető mágnes található. Ezek a mágneses kezelő fejek stimulálják az akupontokat. A kezelésnek köszönhetően a blokkok kioldódnak, ami elősegíti a keringést az ellazult szövetekben. Orvosi műszerként engedélyezett, 134 féle betegségnél igazolt terápiás hatással rendelkezik.

Rendelőben zajló fülakupunktúrás kezelés

Fül akupunktúra

A fül akupunktúra a kínai gyógyászat egyik alappillére, célja a chi, azaz az életenergia zavartalan áramlása, a testi, lelki, szellemi egyensúly fenntartása, a természet törvényeit követő, szélsőségektől mentes életmód kialakítása. Hiány esetén erősítés, többlet esetén levezetés, elakadás esetén a keringés helyreállítása. Fülünk egy ingerlésre gyorsan reagáló mikrorendszer, több mint 200 pont (zóna) található rajta, mely zónák egy-egy szervünkhöz kapcsolódnak. A megfelelő pont idegvégződéseit egy steril tűvel stimulálva úgynevezett “gyógyító hullámot” indítunk el a kezelendő testrész felé.


Előnyei

 • gyors reakciót vált ki, mivel az ingerület az agyhoz közel fekszik
 • könnyen hozzáférhető, így az intim területek is jól kezelhetők
 • az energetikai vagy más akupunktúrás módszerek egyidejű alkalmazását nem zavarja, azokkal helyes alkalmazás esetén szinergiában működik
 • érzékeny egyének esetében önmagában is sokszor elégséges terápiás hatást biztosít mellékhatás nélkül

Nogier elmélete szerint, ha egy kifejlett embriót rajzolunk a külső fülre fejjel lefelé, akkor egy térképet kapunk, amelyben a testünk minden része reprezentálódik. Ha a test bizonyos zónája elveszíti a maga élettani egyensúlyát, akkor aktív, érzékeny, akár fájdalmas is lehet a fülkagylóban a kivetülési pont.

Maga a terápia abból áll, hogy az érzékeny pontokat a fülön, mint központon stimuláljuk tű-, lézer-, elektromos impulzus-, növényi magvak-, mágnes segítségével, és ezáltal gyakorolunk hatást a periféria zavarára.

A módszer alapját az 5 pontos Nada-protokoll alkotja, amelyet világszerte sikeresen alkalmaznak.

A fülkagylót (auricula) agyidegek és gerincvelői idegek is beidegzik, vagyis gazdag ideghálózatával magyarázható. Az akupunktúrás kezelések, fizikai érzelmi és mentális szinten hatnak. Alkalmazási területei:

 • Szerfüggőség: valamennyi kémiai anyag (alkohol, drog, nikotin, élelmiszer. stb.).
 • Nem szerfüggő szenvedélybetegségek esetén is használható.
 • Viselkedési addikciók: vásárlási szenvedély, munkamánia, társ függőség, étkezési zavarok.
 • Szenvedélyszerű: deviánsnak látszó viselkedésmód, féltékenység, szerelem, bosszúvágy.
 • Krízisintervenció: váratlan halál, súlyos érzelmi konfliktus helyzetek, sors csapások, emberi csalódások, serdülőkori válság, párkapcsolati gondok, válás.
 • PTSD,(poszttraumás stressz-zavar): lehet bármilyen traumával kapcsolatos élmények feldolgozatlansága.
 • Gyakori a trauma átélése gondolatban, fantáziában vagy álomban.
 • Személy a trauma megismétlődésétől retteg, szorong.

Kezelés: öt darab kis tű kerül behelyezésre, a fül meghatározott pontjaiba, mindkét fülbe maximum 45 percig. A megszúrt akupunktúrás pontok stimulálják azon szerveket, amelyek a pontokhoz tartoznak. Mint szimpatikus idegrendszer tüdő, a máj és a vesék. A kezelés méregtelenít és a vegetatív idegrendszert kiegyensúlyozza. Az akupunktúra visszaállítja a szervezetben az akadálytalan energiaáramlást és a belső funkciók normális működését.

Oldás

Elsősorban azt kell megértenünk, hogy a test miképpen engedelmeskedik az elmének. Tehát a test képes az elme tudatos és tudattalan hiedelmeit megnyilvánítani. Mi magunk teremtjük saját valóságunkat. Az elme hiedelmei és elképzelései nagyobb energia mezőt hoz létre, mint a fizikai testünk. Következésképpen a tudatunk tartalmát kell megváltoztatni ahhoz, hogy megszüntessük a bennünk lévő negatív hiedelmet, ami korlátoz a kiegyensúlyozott élethez. Ha ezeket az érzéseket elengedjük, átszíneztük akkor a gondolkodásunk megváltozik és végre könnyeddé és örömtelivé válik az életünk.

Joalis terápia

A Joalis cseppek tisztán, természetes eredetű étrendkiegészítő, mely kedvező hatást gyakorol az emberi szervezetre.

Dr. Josef Jónás a világon egyedülálló és eredetinek számító méregtelenítési módszer kidolgozója. Az alternatív gyógyászat új irányzatainak elsősorban a holisztikus szemlélet irányadója. Dr. Jónás méregtelenítési módszere a szervezet egészére hat, a fizikai és pszichikai toxinokra egyaránt. A test egyensúlytalanság kiváltó okát keresi. A módszer hatékonyságának megértése hogy a betegség kezdete, valamilyen méreg, testi-lelki tüneteken alapul. Méregnek nevezzük mindazt, ami kibillenti belső egyensúlyunkat, és felborítja lelki rendszerünk működését. ” Dr. Jónás méregtelenítési módszerének lényege, hogy az egyedi energo-információs készítmények az immunrendszert segítik a toxinok eltávolításában, az öngyógyításban, a harmónia helyreállításában.

Lélekcsepp Bach virágterápia

Dr. Edward Bach 1928 és 36 között dolgozta ki egyedülálló módszerét a virágterápiát, amit homeopátia alapelvét tovább gondolva testi-lelki-érzelmi betegségek kezelésére és megszüntetésére kínál lehetőséget. Dr. Bach kezelései során felmerült egy újabb kérdés: mi az ami hajlamossá teszi az embert a betegségek kialakulására. Klinikai tapasztalatai alapján jól tudta, hogy egy ugyan azon betegségben szenvedőkkel zsúfolt kórteremben, érzelmileg minden beteg másként viszonyul önmagához, mint saját „betegségéhez” állapotához. Vagyis az érzelmi viszonyulás befolyásolja a gyógyulást. A különböző krónikus betegségekben szenvedő betegei kezelése során megállapította, hogy a fizikai test kóros elváltozásait gyakran egy régóta tartó lelki probléma eredményezi.

Kezelés: hosszan tartó bajok esetében a kezelés elve ugyan az, mint gyors lefutású, enyhe, vagy fizikailag még meg se jelent betegségekről van szó. Egy betegség kialakulásánál figyelni kell, hogy milyen hatás alakul ki a betegnél. – Depresszió,- reménytelennek tartja a gyógyulást, – fél, – ingerlékeny, -társaság után vágyik, vagy -egyedül maradna. Különböző hangulatok alapján kell a megfelelő virágokat kiválasztani.

Gyógyírek: Félelem elleni gyógyír: öt fajtája van, ami elég különböző. Bár a félelem a leggyakoribb lelkiállapot, amit kezelnünk kell, csak egyre vagy néhányra van szükség, hogy az érzést legyőzzük. A többi összesen 38 virág gyógyír között minden olyan állapotra találunk szert amivel csak találkozhatunk.

Lehetnek, akik:

 • bizonytalanságtól szenvednek
 • sohasem tudják mit akarnak
 • magányosak
 • túlérzékenyek

Soft leaser (lágy lézer)

A Soft leaser (lágy lézer) egy olyan sugár, ami a fizikai tulajdonságai miatt, élő szövetekben egy eljárást hoz létre, amitől a seb gyógyulási időszaka lerövidül, és ezzel párhuzamosan gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító hatást fejt ki .A soft laserek test károsodást nem hoznak létre, nem okoznak. Segítik a betegségek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigén ellátást, az ellenanyag termelést, és a vérkeringést.
Betegségek gyógyítása: rosszul gyógyuló sebek, fekélyek, zárt izom, ízületi sérülések, lumbágó, arcüreggyulladás, stb. Mivel a lézer terápia semmilyen fájdalmat nem okoz, gyermekek is jól tolerálják. Gyermekeknél történő alkalmazásnál fontos a pszichikai hatás, hogy a készülék és maga a kezelés gyors és barátságos.

Biológiai hatás

 • sejt szaporodás
 • sejtregeneráció
 • gyulladáscsökkentés
 • immunrendszer fokozása

Klinikai hatás

 • fájdalom csillapítás
 • sebgyógyulás
 • izomfeszülés csökkentés
 • ödéma csökkentés

Lézer terápai alkalmazási területei

Lézerakupunktúra: általában hagyományos tű helyett. Sportorvoslás, traumatológia: heves fájdalmak csillapítására, duzzanatok csökkentésére, izomgörcs oldására.

Rheumatológia: heveny és tartós gyulladások kiegészítő kezelésére, degeneratív elváltozások okozta funkciózavarok javítására és fájdalmak enyhítésére. Akut fájdalmak, kopás, sérv, nyak-fejfájás, gerinccsigolyák, köhögés, íngyulladás, nyáktömlő gyulladás, teniszkönyök, belső könyök stb. kezelésére.

Ortopédia: veleszületett és szerzett elváltozások okozta funkciózavarok és az ebből származó fájdalmak csökkentésére.

Neurológia, idegrendszeri megbetegedések: ideggyulladások és fájdalmak, perifériás bénulások, spazmusok, kontraktúrák kezelésére, arcideg zsába, herpesz és következménye, fantomfájdalmak csökkentésére.

Fül-orr-gégészet: külső hallójárat gyulladása, dobhártya-sérülések kiegészítő kezelésére, tartós torokgyulladás esetén, krónikus nátha kezelésére, melléküreg-gyulladások kiegészítő terápiájaként.

Fogászat, szájbetegségek: szájnyálkahártya-gyulladás és sérülés esetén, fogínygyulladáskor, szájfájdalmak enyhítésére.

Bőrgyógyászat-kozmetika: hámhiányos állapotok-lábszárfekély, felfekvés-, ekcémák, égési sérülések, herpes simplex és herpes zooster (övsömör) kezelésére, ifjúkori akné, hólyagocskák és pattanások, foltos hajhullás, ránc kezelés, cellulitis.

Bélbetegségeknél nagyon jó hatása van a lézernek végbél berepesések és sipolyok, valamint gyulladt aranyeres csomók kezelésére.

Nem javasolt: festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, pajzsmirigy környékén, rosszindulatú daganat területén. Lázas állapotba, terhesség esetén, illetve alhasi részen.
A panaszokat okozó alapbetegség szakorvosi kivizsgálása mindig szükséges a lézeres kezelés megkezdése előtt.