Szolgáltatásaim

Az energiával való gyógyítás egyik módja a Reiki amely az Univerzum Életenergia áramába való bekapcsolódáson keresztül fejti ki hatását. A test –tudat- érzelem tisztulása ezek alapfeltételei a fejlődésnek.

Rendelőben zajló alternatív kezelés

Biorezonancia kezelés

Egy megfelelő egyén számára kialakított rezgésminta segítségével kezdjük a kezelést.

Az emberi szervezetben mérhető különböző rezgéseket egy úgynevezett biorezonancia vizsgálat során egy készülék segítségével mérik. A vizsgálat kiértékelése során képet kapunk, hogy a szervezetünk hol és miben tér el az egészségestől, illetve, hogy hol szükséges korrigálni.

A biorezonancia segítségével mérhető:

 • Gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések
 • Allergiák (laktóz, glutén intolerancia)
 • Toxinok
 • Kerülendő és pótolandó táplálékok
 • Vitamin-, ásványi-anyag hiány
 • Rizikófaktorok
 • Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje
 • Stressz- és fájdalom csökkentése
 • Speciális programok – például dohányzásról való leszokás segítése
 • Energetikai programok

A biorezonancia nem csak felmérésre, de kezelésre is egyaránt alkalmas. 

Működése: A függőségért felelős nikotin a frekvencia, rezgés vagy hullámok hatására néhány hét alatt a tüdő és a máj révén lebomlik, illetve vizelettel kiürül a szervezetből. A kezelés során megszűnik a nikotinéhség. A nikotin orvosi vizsgálatok szerint olyan függőséget alakít ki, mint a kokain vagy a heroin. Ennek leszokása komoly testi-lelki megterhelést jelent.A biorezonancia nem csak felmérésre, de kezelésre is egyaránt alkalmas. 

Kezelés nem ajánlott: Pacemaker, vagy beültetett inzulinpumpa, súlyos skizofréniában vagy epilepsziás betegségben szenved.

Access bars R

 Az access egy olyan eszköz és folyamatok összessége, amelyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Nem testi gyógyítás, nem bioenergia adás, igaz energiamozgásról van szó, nem fej masszázs, nem akupunktúra, nem akupresszúra, pedig pontokat érint a fejen. Az Access ahhoz nyújt segítséget hogy felismerd magadat mint végtelen lény, aki valójában vagy és abban hogy kezd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek gondoltad magadat. A kezelés közben az agyhullámok lelassulnak hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedés minták kiégnek, kitisztulnak, kisimulnak. minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen, és tudatossággal működhess.

Az Access Bars ® egy olyan technika, ami segít megmutatni, hogy ki is vagy valójában, hogy ki voltál s ki lehetsz. megtanít arra hogy meglásd látni, érezni a saját tudatosságodat, anélkül hogy ítélkeznél. Megtanít a függőségek által létre jött olyan gondolatok, érzések, érzelmek amik mindig fogságba tartanak, megszabadulni. Ahhoz hogy ettől a függőségtől meg tudjunk szabadulni az az egyik legnagyszerűbb módszer az elfogadás ami mozgat minket. Elfogadás vagy befogadás, befogadás vagy megengedés, ez is csak egy érdekes nézőpont. Azzal hogy emlékeztetjük magunkat hogy minden amit eldöntünk, érzünk, egyetértünk vagy kihátrálunk és tagadunk az csak egy nézőpont, egy címke ami alól feltudjuk szabadítani magunkat.

Az Acces ® alapja hogy, válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével tudjuk elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek a tudat alatt meghatározzák napi rutinunkat

Ha elkezded megteremteni azt amit igazán szeretnél, meg fog változni a világ körülötted.

A kezelés menete:

A Kezelés 32 pont amely a fejen található és ezt Bars ® néven ismerjük. ezek az összes gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelem, megfontolásokat tárolod, amik mindig fontosak voltak. Amikor a bárjaidat futtatod akkor olyan mintha megnyomnál egy törlés gombot.

A Bars® hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy a változásra. Bármilyen élethelyzetben segít. különösen alkalmas:

 • Stressz csökkentésére, összezavarodott gondolatok tisztítására
 • előző életbeli blokkok, fogadalmak feloldására
 • elme letisztítására
 • félelem szorongás csökkentésére
 • befogadás elősegítésére
 • jobb alvás, pihenés, energikus ébredés
 • hiperaktív ,figyelemzavar esetén
 • gyerekeknél, vizsgák felelések előtt
 • várandósok esetén
 • mély relaxációhoz
 • hogy feloldjál mentális, érzelmi fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 • ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
 • hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
 • ÉS MÉG ENNÉL IS SOKKAL TÖBBRE!

Magnevit kezelés

A Magnevit egy magnetó elektro akupunktúrás kombinált készülék amelyek biostimulációs hatása a nehezen befolyásolható megbetegedések esetében is kedvező eredményt mutat kiegészítő terápiaként alkalmazva. A Magnevit kezelés segítségével a meridián vonalak mentén és az akkupunktúrás pontokon keresztül tudjuk optimalizálni a szervezetünk funkcióit. Bizonyos esetekben az első kezelés is elérhetünk azonnali kedvező hatást a kombinált elektromos és mágneses kezelésnek köszönhetően. Ösztönösen érezzük, az energia növekedése hullámzó. Addig növeli a tudatosságunkat amig bekövetkezik a szemléletváltás, önzésen –félelmen- gonoszságon alapuló identitásunk szeretetre, és lelki érzékenységre épülő énképpé fejlődik.

Rendelőben zajló fülakupunktúrás kezelés

Fül akupunktúra

fül akupunktúra a kínai gyógyászat egyik alappillére, célja a chi, azaz az életenergia zavartalan áramlása, a testi, lelki, szellemi egyensúly fenntartása, a természet törvényeit követő, szélsőségektől mentes életmód kialakítása. Hiány esetén erősítés, többlet esetén levezetés, elakadás esetén a keringés helyreállítása. Fülünk egy ingerlésre gyorsan reagáló mikrorendszer, több mint 200 pont (zóna) található rajta, mely zónák egy-egy szervünkhöz kapcsolódnak. A megfelelő pont idegvégződéseit egy steril tűvel stimulálva úgynevezett “gyógyító hullámot” indítunk el a kezelendő testrész felé.

Előnyei

 • gyors reakciót vált ki, mivel az ingerület az agyhoz közel fekszik
 • könnyen hozzáférhető, így az intim területek is jól kezelhetők
 • az energetikai vagy más akupunktúrás módszerek egyidejű alkalmazását nem zavarja, azokkal helyes alkalmazás esetén szinergiában működik
 • érzékeny egyének esetében önmagában is sokszor elégséges terápiás hatást biztosít mellékhatás nélkül

Oldás

Az energiák átrendeződése.

Joalis terápia

A Joalis cseppek tisztán, természetes eredetű étrendkiegészítő, mely kedvező hatást gyakorol az emberi szervezetre.

Lélekcsepp Bach virágterápia

Dr. Edward Bach 1928 és 36 között dolgozta ki egyedülálló módszerét a virágterápiát, amit homeopátia alapelvét tovább gondolva testi-lelki-érzelmi betegségek kezelésére és megszüntetésére kínál lehetőséget. Dr. Bach kezelései során felmerült egy újabb kérdés: mi az ami hajlamossá teszi az embert a betegségek kialakulására. Klinikai tapasztalatai alapján jól tudta, hogy egy ugyan azon betegségben szenvedőkkel zsúfolt korteremben, érzelmileg minden beteg másként viszonyul önmagához, mint saját „betegségéhez” állapotához. Vagyis az érzelmi viszonyulás befolyásolja a gyógyulást.